Neue Reservierung

Kineziotaping v těhotenství, 1x

Firma Aktionskategorie Akt Preis pro Person Aktionsdauer
Nemocnice Havířov, p. o. Kineziotaping v těhotenství, 1x 300,00 CZK 30 min.

Kineziotaping je v těhotenství i po porodu bezpečnou a účinnou formou terapie. Tejpovací páska uleví přetíženým svalům ramen, šíje, zmírňuje bolesti v dolní části zad i v břišní oblasti. Aplikací pásky lze zmírnit časté křeče v lýtku nebo ovlivnit chybné držení těla vzniklé těhotenskými změnami spojenými se zvýšením hmotnosti. Pozor, nabízený termín je v tomto případě pouze orientační, po zaplacení budete kontaktován/a pracovníkem Rezervační kanceláře, který s Vámi domluví individuálně termín návštěvy. V případě, že chcete čerpat příspěvek na ošetření u své zdravotní pojišťovny, přineste si s sebou doklad o zaplacení, který je součástí e-mailu, potvrdíme Vám jej razítkem.

Do objednávkového formuláře vždy uvádějte údaje osoby čerpající objednanou službu. Tato osoba je následně uvedena ve faktuře jako odběratel, v případě, že uplatňujete čerpání příspěvku u vaší zdravotní pojišťovny.

Souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami. Odesláním objednávky se zavazuji k její úhradě.

Fahren Sie fort, indem Sie das Formular ausfüllen, wenn Sie noch kein Benutzerkonto erstellt haben und kein Interesse an einer Registrierung haben.
Wählen Sie einen Begriff aus
Jahr
Tag