Neue Reservierung

Románské a gotické podlaží Starého královského paláce ČESKY

Firma Aktionskategorie Akt Der Preis der Aktion Aktionsdauer
Správa Pražského hradu - Pražský hrad Pražský hrad Románské a gotické podlaží Starého královského paláce ČESKY Der Aktion entsprechend 75 min.

Trasa zavede návštěvníky do nejstarších částí panovnické rezidence. Přes Severní dvorek vstoupí do expozice Příběh Pražského hradu a románského podlaží Starého královského paláce, které není zahrnuto do standardního návštěvnického okruhu. Následuje prohlídka gotického podlaží Starého královského paláce a několik zastavení u nejvýznamnějších exponátů výstavy Příběh Pražského hradu. UPOZORNĚNÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY: TRASA JE FYZICKY NÁROČNÁ, JE TŘEBA POČÍTAT S PŘÍKRÝM SCHODIŠTĚM. PROHLÍDKA NENÍ VZHLEDEM K SVÉMU ODBORNÉMU CHARAKTERU A DÉLCE URČENA PRO DĚTI DO 10 LET. Cena za komentovanou prohlídku v českém jazyce: 600,- Kč plná cena, 450,- Kč snížená cena (děti do 16 let, studenti do 26 let, senioři od 65 let, ZTP či ZTP/P), 1200,- Kč rodinná cena (až 2 dospělé osoby a 1 – 5 dětí do 16 let). V případě dotazů nás kontaktujte na e-mail info@hrad.cz

Fahren Sie fort, indem Sie das Formular ausfüllen, wenn Sie noch kein Benutzerkonto erstellt haben und kein Interesse an einer Registrierung haben.
Wählen Sie einen Begriff aus
Jahr
Tag