Platby kartou online!

Reservatic poskytuje online systém rezervace termínů pro všechny sektory služeb obyvatelstvu. Každá služba má své odlišné potřeby. Jednou z velkých předností celého týmu Reservatic je rychlé a vstřícné řešení požadavků klientů na vývoj nových funkcí vylepšujících celý systém.

Platby kartou online!

Pro vaše pohodlí jsme připravili novinku v podobě platby kartou!

Záleží nám, aby uživatelé Reservaticu byli těmi nejspokojenějšími! Proto v této nelehké době přicházíme s inovací, která udělá rezervace nejen o kousek pohodlnější ale také bezpečnější!

Každému z nás již někdy stalo, že se objednal na placenou službu a na místě zjistil, že nemá dostatek hotovosti, a zároveň, že není k dispozici platební terminál pro platby kartou.

Proto přicházíme s možností platby online, prostřednictvím GoPay, která těmto situacím zabrání. Zároveň se jedná o velmi bezpečný způsob platby, kterým můžeme chránit zdraví nás všech.
Pro veškeré placené úkony tedy můžete využít platební bránu a vyhnout se tak zbytečným komplikacím.

Nastavení provedete pohodlně přes Reservatic v sekci Základní údaje - Aktivní platební brána GoPay a dále budete postupovat dle pokynů.

Následně si u jednotlivých úkonů zvolíte, kde umožníte platbu kartou.

Volba tohoto způsobu úhrady je jednoduchá. Po potvrzení výběru úkonu v druhém kroku, si  klient zvolí formu úhrady "Platba kartou", stránka poté automaticky přesměruje na platební bránu.

Mám firmu a chci, aby se klienti objednávali zdarma online.

Vyzkoušet zdarma
Mám firmu a chci, aby se klienti objednávali zdarma online - obrázek
Pro lidi, kteří nechtějí čekat ve frontách. Tereza a Adéla využívají systém Reservatic.